Week 20, Day 4: Using c’est..que/qui sentence structure for emphasis – Exercise 2. Listening Practice
Week 20, Day 4: Using c’est..que/qui sentence structure for emphasis – Exercise 2. Listening Practice
Listen to Week 20 Day 4 Track 9
Answer the questions about the dialogue.
Quiz Summary
0 of 3 Questions completed
Questions:
Information
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
Results
Results
0 of 3 Questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Categories
- Not categorized 0%
- 1
- 2
- 3
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
-
Question 1 of 3
1. Question
Le Client demande ce que le serveur a… ? (The client asked the waiter about what?)
CorrectIncorrectHint
Transcription
Serveur : Bonjour, bienvenue chez Au Petit Paris ! Que désirez vous ?
Clients : Qu’avez vous à la carte ?
Serveur : Tenez. Je vous conseille le menu du jour ! Boeuf à la bière servi avec des légumes.
Clients : Oui parfait, bien cuit pour la viande s’il vous plaît.
Serveur : En boisson nous aurons du Vin Rouge de Bourgogne et des fruits en dessert !
Clients : Nous préférons du Rosé pour le vin. Et des glaces pour le dessert.Waiter : Hello, welcome to Au Petit Paris! What would you like?
Clients : What do you have for side orders?
Waiter : Here you are. I suggest the daily menu! Beef beer served with vegetables.
Clients : Yes, nice, well done for the meat, please.
Waiter : For drinks we have red wine from Bourgogne and fruits for dessert!
Client : We prefer Rosé wine. And ice cream for the desserts. -
Question 2 of 3
2. Question
Quel est le menu du jour? (What is the daily menu?)
CorrectIncorrectHint
Transcription
Serveur : Bonjour, bienvenue chez Au Petit Paris ! Que désirez vous ?
Clients : Qu’avez vous à la carte ?
Serveur : Tenez. Je vous conseille le menu du jour ! Boeuf à la bière servi avec des légumes.
Clients : Oui parfait, bien cuit pour la viande s’il vous plaît.
Serveur : En boisson nous aurons du Vin Rouge de Bourgogne et des fruits en dessert !
Clients : Nous préférons du Rosé pour le vin. Et des glaces pour le dessert.Waiter : Hello, welcome to Au Petit Paris! What would you like?
Clients : What do you have for side orders?
Waiter : Here you are. I suggest the daily menu! Beef beer served with vegetables.
Clients : Yes, nice, well done for the meat, please.
Waiter : For drinks we have red wine from Bourgogne and fruits for dessert!
Client : We prefer Rosé wine. And ice cream for the desserts. -
Question 3 of 3
3. Question
Qu’est-ce que le client préfère finalement? (What do the customers finally choose?)
CorrectIncorrectHint
Transcription
Serveur : Bonjour, bienvenue chez Au Petit Paris ! Que désirez vous ?
Clients : Qu’avez vous à la carte ?
Serveur : Tenez. Je vous conseille le menu du jour ! Boeuf à la bière servi avec des légumes.
Clients : Oui parfait, bien cuit pour la viande s’il vous plaît.
Serveur : En boisson nous aurons du Vin Rouge de Bourgogne et des fruits en dessert !
Clients : Nous préférons du Rosé pour le vin. Et des glaces pour le dessert.Waiter : Hello, welcome to Au Petit Paris! What would you like?
Clients : What do you have for side orders?
Waiter : Here you are. I suggest the daily menu! Beef beer served with vegetables.
Clients : Yes, nice, well done for the meat, please.
Waiter : For drinks we have red wine from Bourgogne and fruits for dessert!
Client : We prefer Rosé wine. And ice cream for the desserts.